Menu
 
Elektrotechniek Soest

Over ons

Elektrotechniek Soest, sinds 2005 gevestigd in het centraal gelegen Soest, is een erkend middelgroot installatiebedrijf. Met een compact team van ervaren en uitstekend opgeleide vakmensen verzorgen wij de advisering, installatie, keuring en onderhoud aan uw elektrische installatie. Elektrotechniek Soest is niet slechts een installateur maar een degelijke partner die met u meedenkt, adviseert en volgens afspraak overeengekomen de werkzaamheden vakkundig uitvoert.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen moet je volgens ons niet te veel praten maar er in de praktijk gewoon werk van maken. We hebben er bewust voor gekozen om te werken voor bedrijven en instellingen in de regio van Soest. Hiervan profiteert ons milieu omdat we het aantal autoritten hierdoor beperken. Natuurlijk profiteert ook u als opdrachtgever van onze regionale specialisatie: bij storingen kunnen we snel ter plaatse zijn. Bovendien is een aantal van onze servicewagens elektrisch en worden ze geladen met 100% zonnestroom die we zelf opwekken. 

“No-nonsense” service
Als middelgrote installateur hebben we lage overheadkosten, zijn we inzetbaar voor zowel kleine als grote opdrachten voor aantrekkelijke tarieven. Bij elke opdracht krijgt u vooraf volledige duidelijkheid over de kosten en mogelijke kostenbesparingen op korte en langere termijn. Hierbij bent u altijd verzekerd van kwaliteit wat betreft producten en dienstverlening. Kan iets technisch niet of loopt een planning anders dan voorzien, dan geven wij dat tijdig aan u door en komen wij samen tot de best mogelijke oplossing. 

Aangesloten bij
Als elektrotechnisch installateur zijn wij uiteraard aangesloten bij Techniek Nederland, dé brancheorganisatie voor installateurs. Elektrotechniek Soest is een InstallQ erkend installatiebedrijf. Jaarlijks wordt onze kwaliteit gecontroleerd om zo voor u een veilige installatie aan te leggen. De jeugd heeft de toekomst. Wij zijn dan ook een SBB-erkend leerbedrijf en leiden onze vakmensen zelf op.

Certificaten

InstallQ
Noodverlichting Specialist
Techniek Nederland
SBB