Menu
 
Elektrotechniek Soest

Beveiliging

Voor professionele beveiliging kunt u terecht bij Elektrotechniek Soest. Wij realiseren voor u diverse betrouwbare oplossingen, volledig afgestemd op de wetgeving en uw persoonlijke wensen. 

Inbraakbeveiliging
Als inbraakbeveiliging kunt u kiezen voor degelijk hang- en sluitwerk aan ramen en deuren aangevuld met een elektronische inbraak- en camerabeveiliging. Samen vormt dit een goede beveiliging van uw huis, kantoor of instelling. Wordt er desondanks toch ingebroken, dan zal er direct een alarm gegeven worden vanaf uw elektronische inbraakbeveiliging. Afhankelijk van hoe dit alarm is ingesteld gaat de alarmering direct door naar de meldkamer en/of naar uw mobiele telefoon. Een beveiligd huis of kantoor is geen makkelijk doelwit en zal dus ook niet snel uitgekozen worden als doel van de inbraak. Inbraakbeveiliging kan u dus een gevoel van veiligheid geven.

Camerabeveiliging
Met de geïnstalleerde camera’s beveiligt u niet alleen uw kantoor of instelling, maar ook uw personeel. Op steeds meer plaatsen is er sprake van geweld tegen personeel van instellingen of kantoren. Scholen, ziekenhuis, uitkeringsinstanties, winkels; regelmatig kunt u hierover in de krant lezen dat er wel sprake is geweest van overlast of geweld. Dit heeft als gevolg dat uw personeel zich minder veilig zal voelen op het werk en mogelijk zelfs ziek wordt als gevolg van agressief gedrag tegen deze werknemer. Dit alles kunt u voorkomen doordat u met de camerabeveiliging uw personeel goed in de gaten kunt houden. In geval van calamiteiten kunt u op deze manier ook snel ingrijpen, hulp inschakelen en uw personeel op deze manier beschermen.

Brandbeveiliging
Onze brandbeveiligingsspecialisten verzorgen voor u het hele traject: van PvE (Programma van Eisen) tot en met de certificering. Nadat uw kantoor of instelling voorzien is van een brandmeld- en/ of ontruimingsinstallatie zal er een onafhankelijke inspectie plaatsvinden of alles voldoet aan de gestelde eisen en regelgeving. Als dit het geval blijkt te zijn, wordt hiervoor een certificaat afgegeven dat uw omgeving volledig brandveilig is.

Wilt u meer informatie of een offerte op maat? Neemt u dan  contact  op met een van onze adviseurs. 

Certificaten

SBB
InstallQ
Noodverlichting Specialist
Techniek Nederland